Общество | Николаев, 23 Января, 2018

Ситуація з негодою на Миколаївщині стабільна та контрольована

Свежие новости: Ситуація з негодою на Миколаївщині стабільна та контрольована

Увечері в понеділок, 22 січня, під керівництвом  голови ОДА Олексія Савченка в режимі відеоселекторної наради відбулось оперативне засідання штабу із забезпечення безперебійної роботи об’єктів життєзабезпечення населення в зимовий період 2018 року та реагування на ускладнення погодних умов.

Представники районних державних адміністрацій доповіли про ситуацію на ввірених територіях. За наданою інформацією, в районах області завдяки посиленому режиму роботи відповідальних служб було забезпечено проїзд автомобільними дорогами загального користування державного значення. Вдалось уникнути масових відключень тепло-, водо-, газопостачання.

На ранок вівторка, 23 січня, ситуація в області стабільна. Проїзд на автодорогах державного значення забезпечено. Масових відключень тепло-, водо-, газопостачання не зафіксовано. В підрозділах Головного управління ДСНС України в Миколаївській області на цілодобовому чергуванні знаходиться 149 одиниць техніки та 198 співробітників. Від служби автомобільних доріг працюють 36 одиниць техніки та  49 працівників. В режимі чергування знаходиться 49 одиниць техніки та   60 працівників. Від КП «ЕЛУ автодоріг» у м. Миколаєві  працюють 30 одиниць техніки та 31 працівник.

За прогнозом обласного центру з гідрометеорології на добу 23 січня на території області очікується: температура від -7º до -12º морозу, вночі невеликий сніг, вдень без істотних опадів, на дорогах ожеледиця, сніговий накат. Вітер північно-східний вночі 15-20 м/с, вдень 9-14 м/с.

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты