Политика | Снигиревка, 12 Марта, 2018

Снігурівська міськрада вимушена буде вдруге голосувати за схвалення проекту рішення про добровільне об’єднання громад

Свежие новости: Снігурівська міськрада вимушена буде вдруге голосувати за схвалення проекту рішення про добровільне об’єднання громад

У середу, 14 березня, в приміщенні Снігурівської міської ради відбудеться пленарне засідання ХХХVІ позачергової сесії Снігурівської міської ради 7 скликання, на розгляд якої вже вдруге буде виноситися питання про схвалення проекту рішення про добровільне об’єднання громад.

Нагадаємо, що на минулій сесії, 30 січня, депутати Снігурівської міської ради одноголосно схвалили проект рішення про добровільне об’єднання територіальних громад у єдину ОТГ із центром у місті Снігурівка. За дане рішення проголосувало 18 чоловік.

Втім, як потім з’ясувалося незважаючи на рішення міської ради, процес децентралізації на Снігурівщині був зупинений.

В інтерв’ю Снігурівка.ІНФО голова районної державної адміністрації Інна Бойко розповіла, що до гальмування реформи призвели дії снігурівського міського голови Леоніда Голоблі.

 

Источник: snigyrivka.info

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости