Спорт | Вознесенск, 22 Мая, 2018

Соколині перегони 2018 у Вознесенську

Свежие новости: Соколині перегони 2018 у Вознесенську

19 травня відбувся крос-кантрі марафон «Соколині перегони» у місті Вознесенськ, що на Миколаївщині. Змагання були приурочені до 223 річниці дня міста Вознесенськ і назва перегонів не випадкова. Завдяки участі у марафоні я дізналася, що до заснування у 1795 році міста Вознесенськ, на цих землях розташовувалося запорізьке місто Соколи (Соколів), тому така назва доповнила енергетику і загальну атмосферу заходу! Одразу хочеться відмітити неспекотну погоду, що подарувала нам можливість обмежитися у кількості води, а несильний вітер - збільшити середню швидкість у проходженні дистанції.

Про це повідомляє Ірина Марамадова, учасниця змагань.

Природа, краєвиди – заради цього варто було їхати! Маршрут проходить навколо міста, що дає можливість (для тих хто бачить не лише паровози попереду) – насолодитися прекрасними видами. Тут ми знайшли і добре «укатані» стежки вздовж річки, і пісчані доріжки хвойним лісом, і технічні ділянки паркової частини між кущами та низькорослими деревами, особливо вразила мотокросова траса в середині треку, а також потрійний підйом за 2 км перед фінішем (пила), що у багатьох забрав останні сили – але так і треба! Скажу від себе – траса супер! Таким марафонам треба давати життя, тому що на таких трасах дійсно є, де прокатитися, укататися, пофанити, відзначитися і звичайно перемогти.

Окремі слова про розмітку! Друзі, все чудово! Не блукали, все було читабельно і зрозуміло, для такої протяжності траси робота по розміченню (можна тільки уявити, скільки ресурсів було витрачено) проведена колосальна! На КП дружньо зустрічали і пропонували все, що можна. Турбувалися як про рідних. На фініші теж чудово зустріли! До мене одразу підбігла волонтер і вручила воду, потім я пливла на запах неймовірно смачного куліша, і особливо тішили слух українські пісні, а око - місцеві мешканці у вишиванках. Приємно було поспілкуватися з міським головою! Було видно, що пан Віталій опікувався цим марафоном як рідною дитиною, і переживав разом з усіма, хто доклав до організації Соколиних перегонів свої сили і безсонні ночі!

Призи теж були чудові, дуже цікаві, а місцями – навіть неочікувані! Особливо хочеться відмітити кубки абсолютів – ексклюзивна робота, креативна, і видно, що кубки розроблені і виготовлені з душею!

Дякую всім учасникам, хто підтримав масовість події! 182 учасники! Понад 30 населених пунктів! Це високий показник роботи по донесенню інформації до велолюбителів та спортсменів. І високий показник нашої з вами активності та волі до змагань. Дякую за боротьбу дівчатам, як з моєї категорії, так і в абсолюті! Було дуже цікаво, місцями складно, на технічних відрізках мені звичайно є на кого рівнятися, буду працювати над собою, щоб могла проїжджати всі елементи траси, а не спішуватися).

На останок скажу, що я дуже пишаюся Вознесенськом (і навіть трішечки заздрю), що провели велогонку такого рівня! Це неймовірна робота! Дякуємо місту, дякуємо міському голові, дякуємо спонсорам, всім волонтерам і особливо нашим друзям Олександру і Анні Ткаченкам (що живуть на КП)))) за ваш внесок у розвиток велоспорту на Миколаївщині! Ви надзвичайні молодці-ентузіасти! Соколиним перегонам слава! Соколиним перегонам бути! Дякуємо, друзі!

 

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты