Политика | Вознесенск, 5 Апреля, 2018

Сучасному торгово-офісному центру в мікрорайоні «Північний» бути?

Свежие новости: Сучасному торгово-офісному центру в мікрорайоні «Північний» бути?

Вже більше п’яти років триває «будівництво» сучасного торгово-офісного центру на території мікрорайону «Північний», який було спроектовано та навіть почались певні будівельні роботи. Але справа зависла в повітрі. Проектант та власник забудови ніяк не могли знайти між собою порозуміння. Міська влада зацікавлена перш за все в тому, щоб на території міста будувалось якомога більше сучасних споруд, і якомога менше в місті залишалось недобудов з чагарниками.

Про це повідомляє Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю.

 

Саме тому за ініціативи Вознесенського міського голови Віталія Лукова в черговий раз була організована робоча зустріч між представником власника довгобуду та проектантом. Як результат, проектант повідомила усіх присутніх про те, що на юридичну адресу власника довгобуду передано лист, в якому заявляється відмова проектанта від своїх авторських прав на проект будівництва. Такий захід необхідний для того, аби прискорити роботи з проектною документацією, а також надати можливість власнику майбутньої споруди пройти проектну експертизу з допомогою інших проектантів на його вибір.

Таким чином, проектант, що розробляв проект для даного торгово-офісного центру, передав усі важелі по роботі з проектом в руки замовнику, і лише від нього тепер залежить, коли нарешті місто отримає нову капітальну споруду та позбудеться довгобуду.

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты