Политика | Снигиревка, 13 Июля, 2017

Суд відмовив екс-кандидату в мери Снігурівки призначити нові вибори

Свежие новости: Суд відмовив екс-кандидату в мери Снігурівки призначити нові вибори

Суд поставив крапку у виборах мера Снігурівки, залишивши частину позовних вимог екс-кандидата в мери Олександра Воробйова без розгляду, а в інших відмовив. Таким чином, справа про скасування результатів виборів мера Снігурівки завершилася. Постанову суду опублікував паблік «Сніг».

Нагадаємо, що на виборах мера Снігурівки, які відбулися 30 квітня, в бюлетенях знайшли помилку— неправильно було вказано по батькові Олександра Воробйова. Згідно з позовом, Воробйову почали масово надходити скарги про те, що його ім’я — Воробйов Олександр Олександрович — відсутнє в бюлетенях. Замість нього був вказаний кандидат Воробйов Олександр Володимирович. Таким чином обраний міський голова В свою чергу Леонід Голобля не приступав до виконання обов’язків, поки йшов суд.

Згідно з постановою суду, Воробйов просив визнати дії виборчкому неправомірними, а вибори мера недійсними, тому після усунення помилок провести їх ще раз.

Суд ухвалив залишити без розгляду частину позову по бездіяльності виборчої комісії, так як термін подачі позову закінчився. Тому в задоволенні решти вимог, зокрема за призначенням нових виборів, суд відмовив.

 

Источник: snigyrivka.info 

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости