Политика | 14 Апреля, 2019

Тимошенко розповіла, кого з кандидатів вона підтримує, і запропонувала допомоrу «новому президенту»

Свежие новости: Тимошенко розповіла, кого з кандидатів вона підтримує, і запропонувала допомоrу «новому президенту»

Лідер Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» Юлія Тимошенко в кулуарах 12-го форуму з безпеки, який проходив в Києві, заявила, визначилася зі своїм вибором і розповіла, кого з кандидатів в президенти України вона підтримує. Як повідомляє replyua.net з посиланням на «Інтерфакс-Україна», Тимошенко заявила, що вона і її команда не мають наміру підтримувати жодного з кандидатів у другому турі президентських виборів.

Також вона зазначила, що пропонує свою допомогу «новому президенту» в аудиті засобів і майна, які були за останні роки виведені з державної власності.

«Я розумію так, що якщо зміниться президент в нашій країні, а все йде до того, то ніхто без відповідальності не залишиться… Отже я раджу новому президенту розібратися з кожним атомом і молекулою, які в української держави забрали за п’ять останніх років».

Таким чином, вона заявила:

«Я жодного з кандидатів не має наміру підтримувати. Наша команда не підтримує жодного з кандидатів. Сьогодні люди повинні визначатися таким чином, як їм підказують їхні серця».

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости