Происшествия | 12 Июля, 2017

Трьох хлопців на дорозі збив священик. Сам зізнався, що перед тим пив

Свежие новости: Трьох хлопців на дорозі збив священик. Сам зізнався, що перед тим пив

ДТП з трьома потерпілими сталась 8 липня близько 00.10 в с. Нападівка Лановецького району.

Водій автомобіля «Форд-Транзит», рухаючись дорогою з центру с. Нападівка у напрямку м. Ланівці, не впорався з керуванням і збив трьох пішоходів, - повідомив начальник відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Богдан Шуляр. -  Хлопці рухались у попутному з авто напрямку, зустрічною смугою.

ДТП сталась буквально за метр-два від повороту, де травмовані хлопці мали б зійти з дороги і повернути у вуличку, де проживає один з них. Корисне посилання Актуальні ціни на Богдан у Тернополі на Automoto.ua.

У 15-річного Павла медики виявили закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забійну рану потилиці, закритий перелом лівої гомілки. У 16-річного Ігоря теж травми голови, струс і перелом гомілки. 17-річний Алік має аналогічні травми, але ще й лікуватиме перелом двох ребер.

Як повідомили редакцію читачі, свідки ДТП, - водієм іномарки виявився місцевий священик. У поліції підтвердили цю інформацію. Чи був отець напідпитку, принаймні про це стверджують очевидці події, - у поліції офіційно поки що не повідомляють. Кажуть, результати експертизи будуть найближчим часом. Проте зізнаються: після ДТП отець визнав, що вживав спиртне.

Він з місця події не тікав, намагався допомогти, - кажуть у поліції. – Там люди позбігались, почали його «шарпати». Врешті потерпілих забрала «швидка». Всі троє травмованих у ДТП зараз перебувають в лікарні - на стаціонарному лікуванні в травматології.

ДТП сталась в межах населеного пункту. Дорога була сухою. Зустрічного транспорту, який міг би засліпити фарами, - не було. Правда, вуличного освітлення траси – також. На дітях, які йшли дорогою, світловідбиваючих елементів теж не було.

Порушене кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України, - повідомив Богдан Шуляр. – Триває слідство.

Юридична довідка

Кримінальний кодекс України Стаття 286. Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами

1. Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження, - карається штрафом від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. 

 

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости