Политика | Баштанка, 22 Января, 2018

У Баштанській ОТГ працюють над Стратегічним планом розвитку

Свежие новости: У Баштанській ОТГ працюють над Стратегічним планом розвитку

Після зимових свят відбулося перше засідання постійно діючої Координаційної ради з реалізації Стратегічного плану розвитку Баштанської ОТГ на 2018-2025 роки під головуванням першого заступника міського голови О.Процака.

У засіданні взяли участь члени постійно діючої Координаційної ради та керівники структурних підрозділів міської ради.

«Відповідно до розпорядження міського голови сьогодні ми проводимо перше організаційне засідання постійно діючої Координаційної ради з реалізації Стратегічного плану розвитку Баштанської ОТГ на 2018-2025 роки та розглянемо пропозиції, що є пріоритетними для громади на поточний рік», ‒ зазначив перший заступник міського голови Олександр Процак.

Голова комісії наголосив, що визначаючи пріоритетні завдання на 2018 рік треба враховувати стратегічні цілі, щоб досягти бачення розвитку громади.

За результатами наради було визначено пріоритетні напрямки реалізації Стратегічного плану розвитку по кожному територіальному органу міської ради.

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости