ДТП | Первомайск, 23 Апреля, 2018

У ДТП у Первомайську постраждав 68-річний велосипедист

Свежие новости: У ДТП у Первомайську постраждав 68-річний велосипедист

 

22 квітня близько 11:00 32-річний водій легкового автомобіля «ВАЗ-2101», рухаючись по проїжджій частині дороги по вулиці Леоніда Федорова в напрямку вулиці Корабельна у м. Первомайськ, біля автобусної зупинки, розташованої на перехресті вулиць Леоніда Федорова та Гетьмана Мазепи, здійснив наїзд на велосипедиста, 68-річного місцевого мешканця.

Про це повідомляє Первомайський відділ поліції ГУНП Миколаївської області.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди водій двоколісного транспортного засобу отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні, де йому надали першу невідкладну допомогу. Водій легковика не травмувався.

Слідчими Первомайського відділу поліції ГУ Національної поліції в Миколаївській області розслідується кримінальне провадження, розпочате за ознаками ч. 1 ст. 286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами», санкція якої передбачає покарання від штрафу до обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Поліцейські встановлюють причини та обставини дорожньо-транспортної пригоди, тому звертаються із проханням до громадян, які стали свідками вказаної автопригоди або володіють інформацією, корисною для слідства, повідомити її до слідчого відділення Первомайського відділу поліції за адресою: м. Первомайськ, вул. Грушевського, 29, або за телефонами (05161)7-52-02, 102.

 

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости