Криминал | 5 Ноября, 2017

У Хмельницьку масова бійка зі стріляниною: п'ятеро поранених

Свежие новости: У Хмельницьку масова бійка зі стріляниною: п'ятеро поранених

 

У Хмельницькому під час масового конфлікту зі стріляниною отримали поранення п'ятеро людей.

Про це повідомляє поліція Хмельницької області.

“Сьогодні під ранок у центрі Хмельницького виник інцидент між двома групами осіб, в результаті якого у двох приміщеннях для розіграшу лотерей було зруйновано обладнання та був пошкоджений автомобіль BMW», - зазначається в повідомленні.

За даними правоохоронців, у ході конфлікту його учасники застосували мисливську зброю та спецзасоби для відстрілу гумових куль, внаслідок чого п’ятеро чоловіків зазнали поранень. Ніхто зі сторонніх громадян не постраждав.

Патрульні поліцейські затримали учасників сутички на місці події. “Наразі у місцях вчинення правопорушень працюють слідчо-оперативні групи”, - йдеться в повідомленні.

За даними фактами відкрито кримінальні провадження за ч.2 (хуліганство, вчинене групою осіб) та ч.4 (хуліганство, вчинене із застосуванням зброї) статті 296, а також за ч. 2 статті 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

Працівники поліції спільно з прокуратурою  встановлюють причини конфлікту.

 

Источник: ukrinform.ua

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты