Криминал | 24 Декабря, 2018

У Києві чоловік вдарив жінку ножем

Свежие новости: У Києві чоловік вдарив жінку ножем

У столиці України сталася бійка між двома двірниками. Чоловік хотів їх розборонити та поранив одну з них ножем. 

Про це повідомили в прес-службі Національної поліціі Києва.

"Потерпілу з травмами голови та проникаючим ножовим пораненням госпіталізували у лікарню. Раніше судимого за вбивство зловмисника доставили в управління поліції. Розпочато кримінальне провадження", - йдеться в повідомленні. 

 

Постраждалу госпіталізовали в лікарню. Лікарі повідомили про поранену жінку поліцейським і ті виїхали на місце злочину. Там вони опитали свідків і встановили обставини події.

З'ясувалося, що потерпіла - 52-річна жінка, яка працювала двірником. Вона живе разом зі своєю колегою в підсобному приміщенні на вулиці Предславинській.

Жінки випивали в компанії та посварилися, між ними зав'язалася бійка і чоловік вирішив втрутитися. Він схопив ніж і вдарив потерпілу. Жінка вибігла на вулицю, де перехожі допомогли їй викликати "швидку". 29-річного зловмисника затримали, чоловік раніше був судимий за вбивство.

 

За даним фактом розпочато досудове розслідування щодо умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує до восьми років позбавлення волі.

Источник: znaj.ua

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты