Происшествия | 7 Марта, 2018

У Львові напали на 16-річну дівчину

Свежие новости: У Львові напали на 16-річну дівчину

На вулиці Княгині Ольги чоловік напав на дівчину та, завдавши тілесних ушкоджень, заволодів її сумкою. Небайдужі громадяни відгукнулись на крики дівчини про допомогу, наздогнали зловмисника та затримали його. 

6 березня близько 10.30 на вулиці Княгині Ольги у Львові зловмисник напав на 16-річну львів’янку і, завдавши дівчині тілесних ушкоджень, заволодів її сумкою, у якій був гаманець, планшет, золотий перстень, мобільний телефон та документи, після чого намагався втекти. Дівчина кликала на допомогу і на її заклики відгукнулись небайдужі громадяни, котрі наздогнали зловмисника, затримали його та передали патрульним поліцейським.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Франківського відділу поліції. Особу зловмисника встановлено – ним виявився 34-річний мешканець Кам’янка-Бузького району. Правоохоронці затримали його в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 (грабіж) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від чотирьох до шести років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.

Источник: nnovosti.info

 

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты