Криминал | Николаев, 25 Апреля, 2018

У Миколаєві поліцейські протягом години затримали грабіжника

Свежие новости: У Миколаєві поліцейські протягом години затримали грабіжника

24 квітня близько 3:30 на спецлінію 102 надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що у Миколаєві біля будинку №6 по вул. Набережній наглядно знайомий чоловік заволодів його мобільним телефоном. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

На місце події виїхав наряд патрульної поліції. Потерпілий розповів правоохоронцям, що познайомився з чоловіком, який його пограбував щойно. Разом вони випивали у розважальному закладі, а коли заявник вийшов на вулицю, щоб поговорити по телефону, новоспечений «приятель» вихопив з його рук засіб зв’язку та втік.  

Отримавши прикмети зловмисника, протягом години патрульні поліцейські розшукали грабіжника та передали до його співробітникам слідчо-оперативної групи Центрального відділу поліції. 

32-річного грабіжника, який неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів та наразі перебуває під слідством за скоєння аналогічного злочину у Корабельному районі, поліцейські затримали в порядку ст.208 КПК України. 

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.186 КК України «Грабіж», що карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років. Вирішується питання щодо повідомлення зловмисникові про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

 

 

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты