Криминал | Николаев, 11 Марта, 2018

У Миколаєві стареньку жінку спочатку били іконою, а потім задушили

Свежие новости: У Миколаєві стареньку жінку спочатку били іконою, а потім задушили

До поліції надійшло повідомлення, що в Інгульському районі у своєму будинку померла 92-річна жінка.

Про це повідомляє ВК ГУНП у Миколаївській області.

Її тіло виявив син, який розповів поліцейським, що жінка хворіла та декілька місяців була прикута до ліжка. Наступного дня судово-медична експертиза показала іншу картину: потерпіла була задушена, у неї зламані ребра та щелепа. Співробітники поліції розпочали розслідування та встановили, що до вбивства жінки причетний її син та його сусід. 

Того дня сусід прийшов допомогти чоловіку відкидати сніг із двору, а потім вони разом вирішили випити горілки. Відомо, що раніше господар взагалі не вживав алкоголь, але, чомусь, у цей день порушив свої принципи. Під час розпивання спиртного домовласник пожалівся, що декілька місяців його матір не встає із ліжка, чим завдає йому чималого клопоту. Кількість випитого зіграла своє, і в розмові сусід запропонував чоловіку кардинально, раз і на завжди, звільнитись від тягаря – вбивши стареньку.

Обидва чоловіки перебували у стані сильного алкогольного сп’яніння. З їхньої розповіді з’ясувалось, що вони зайшли до кімнати пенсіонерки і власник помешкання почав бити лежачу бабусю іконою, яка першою потрапила до його рук.

За попередньою інформацією потім зловмисники задушили стареньку.

Сусід пішов, а син померлої на ранок насилу згадав що трапилось, проте розповідати поліції про події того вечора не квапився, як з’ясувалось пізніше, мовляв, сам не міг повірити, що таке вчинив. 

Поліцейські затримали зловмисників, 57-ми а 58-ми років, у порядку ст. 208 КПК України. Слідчі Інгульського відділу поліції проводять розслідування вбивства потерпілої (ч. 1 ст. 115 КК України), під час якого встановлять усі обставини злочину та ступінь провини кожного із затриманих.

За вчинене кримінальне правопорушення чоловікам загрожує до п’ятнадцяти років ув’язнення.

 

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты