Культура | Николаев, 5 Марта, 2019

У Миколаєві відбувся перший всеукраїнський турнір з художньої гімнастики «Шлях до зірок»

Свежие новости: У Миколаєві відбувся перший всеукраїнський турнір з художньої гімнастики «Шлях до зірок»

2 та 3 березня, у Миколаєві проходив всеукраїнський турнір з художньої гімнастики «Шлях до зірок». Захід організовано за підтримки народного депутата Олександра Жолобецького та адміністрації Центрального району.

Відкривали урочисту частину турніру міський голова Олександр Сєнкевич, народний депутат Олександр Жолобецький, голова адміністрації Центрального району Олександр Береза, начальник управління фізичної культури та спорту Олег Машкін та Президент спортивного клубу «Персея» Олена Равіна.

Загалом, у турнірі беруть участь 284 гімнастки із творчими номерами із 12 міст України, а також із Придністров’я та Молдавії. Виступи наймолодших учасників турніру від 5 років судді почали оцінювати ще з самого ранку, після чого відбулося урочисте нагородження переможців.

Народний депутат України Олександр Жолобецький відзначив, що всеукраїнський турнір «Шлях до зірок» - це турнір гордості в якому беруть участь маленькі майбутні чемпіони з художньої гімнасти, які неодноразово прославлять нашу країну на весь світ.

- Сьогодні на турнірі присутні не тільки гімнастки із України але й із сусідніх країн. Кожна із учасниць – це юні талановиті та обдаровані спортсменки, які показуючи силу волі досягають значних результатів та радують батьків і тренерів. Я впевнений, що для кожної учасниці «Шлях до зірок» - це чергова сходинка до яскравої спортивної кар’єри! – сказав Олександр Жолобецький.

Голова адміністрації Центрального району Олександр Береза побажав учасникам впевненості у власних силах та показати власні творчі номери гідно та максимально професійно.

- Адміністрація Центрального району із великою радістю долучилася до організації турніру з художньої гімнастики, адже ми всебічно підтримуємо розвиток спорту. На сьогодні приємно усвідомлювати, що спорт у сучасної молоді в пріоритеті. Гордістю для нас є той факт, що турнір відбувається саме на території Центрального району. Ми намагалися допомогти організаторам на кожному етапі підготовки заходу, аби учасникам було зручно та комфортно перебувати у нашому місті, - сказав Олександр Береза.

Організатор турніру та Президент спортивного клубу «Персея» Олена Равіна поділилася планами на майбутнє.

- Разом із командою маємо багато творчих планів. Наступний спортивний турнір плануємо провести вже восени, про назву та інші подробиці не розповім – це секрет, але те, що буде цікаво – обіцяю! – зазначила Олена Равіна.

У перший день змагань свої нагороди розділили наймолодші учасники турніру віком від 5 до 10 років. 

3 березня відбулась друга завершальна частина всеукраїнського турніру в якому за першість змагались гімнастки старшого віку

 

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты