Криминал | Николаев, 29 Марта, 2018

У Миколаєві затримали чоловіка, який вбив сусіда, а поліцейським сказав, що той вже поранений прийшов до нього додому

Свежие новости: У Миколаєві затримали чоловіка, який вбив сусіда, а поліцейським сказав, що той вже поранений прийшов до нього додому У Миколаєві затримали чоловіка, який вбив сусіда, а поліцейським сказав, що той вже поранений прийшов до нього додому

До Інгульського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області надійшло повідомлення від лікарів про виявлення в квартирі будинку по пр. Миру тіла 34-річного місцевого мешканця із ножовими пораненнями тіла.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Спочатку нетверезий власник помешкання запевняв правоохоронців, що потерпілий прийшов до нього вже із пораненнями та помер у його квартирі до приїзду медиків. Заплутавшись у показах, чоловік зізнався як усе відбувалось насправді.

Виявилось, що 28 березня ввечері потерпілий прийшов у гості до зловмисника та його співмешканки. Під час застілля господарю не сподобалося як гість спілкується із його коханою жінкою. Між чоловіками виникла сварка, в ході якої домовласник схопив зі столу ножа та почав наносити удари потерпілому.

Зрозумівши що накоїв, чоловік викликав швидку, лікарі якої констатували лише смерть постраждалого та сповістили про подію поліцію.

Поліцейські затримали 36-річного зловмисника в порядку ст. 208 КПК України.

Слідчим відділенням Інгульського відділу поліції розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст.115 КК України «Умисне вбивство», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

За узгодженням із прокуратурою вирішується питання щодо оголошення затриманому про підозру та обрання міри запобіжного заходу. Триває слідство.

 

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости