Происшествия | Николаев, 18 Марта, 2018

У Миколаєвї в.о. директора комунального підприємства покінчив життя самогубством

Свежие новости: У Миколаєвї в.о. директора комунального підприємства покінчив життя самогубством У Миколаєвї в.о. директора комунального підприємства покінчив життя самогубством

Поліція розслідує самогубство в. о. директора комунального підприємства.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Миколаївській області.

Сьогодні, 18 березня, у Миколаєві у власній квартирі скоїв самогубство шляхом пострілу з бойового пістолету 29-річний в. о. директора Миколаївського міжнародного аеропорта Владислав Волошин.

Родина знаходилась вдома, разом із чоловіком, постріл з кімнати почула дружина. На місце події прибули медики та слідчо-оперативна група Інгульського відділу поліції. Постраждалий був терміново госпіталізований, але у лікарні швидкої медичної допомоги помер від отриманих ушкоджень.

За попередніми даними, постріл був здійснений з бойового пістолету марки ПМ без номерних знаків. Зброя вилучена та направлена на проведення експертизи до НДЕКЦ в Миколаївській області. За свідченнями родичів, загиблий останнім часом знаходився у пригніченому стані та висловлював тривожні наміри.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 ККУ «Умисне вбивство», як того вимагає процедура у подібних випадках. Ведеться слідство.

 

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости