Криминал | 13 Декабря, 2018

У поліції повідомили подробиці затримання "домушників", які скоїли крадіжку у фермера з Братського району

Свежие новости: У поліції повідомили подробиці затримання

П’ятеро зловмисників віком від 34-х до 57-ми років затримані у порядку ст. 208 КПК України та наразі перебувають у лікарні. В одеситів вилучили грошові кошти, відмички, ломи, рукавиці та інші знаряддя злочину.

12 грудня у с. Петропавлівка Братського району підозрілий автомобіль Honda іноземної реєстрації, який декілька днів пересувався вулицями села, помітили місцеві фермери та вирішили поцікавитись у чужинців цілями їхнього прибуття. Щойно чоловіки наблизились до транспортного засобу, як водій з чотирма пасажирами почали тікати на авто.

Фермери покликали на допомогу інших місцевих мешканців та сповістили про подію поліцію Братського району.

Намагаючись втекти від правоохоронців, зловмисники протаранили автомобіль поліцейського, який перекривав рух злодіям. Потім на своєму авто злочинці заїхали у річку, тому змушені були покинути його та кинулись навтьоки. У цей час до поліції надійшло повідомлення від жителя с. Петропавлівка про те, що, повернувшись додому, він побачив, що з його будинку викрадено 10 тисяч гривень.

За декілька годин спільними силами співробітників поліції Братського та Вознесенського району, а також близько 50 громадян усі п’ятеро злодіїв були затримані поблизу с. Воронівка Вознесенського району.

Зловмисники були доставлені до Братського відділу поліції, де їх затримали у порядку ст. 208 КПК України. Також вилучений і автомобіль одеситів, у якому правоохоронці знайшли відмички, ломи, рукавиці та інші знаряддя злочину, а у самих затриманих вилучили значну суму грошових коштів.

Поліція перевіряє інформацією, щодо причетності затриманої групи чоловіків до вчинення ряду крадіжок з приватних будинків й державних організацій не тільки на території Миколаївської області, а і Одеського регіону.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 КК України «Крадіжка», що карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

За процесуального керівництва прокуратури найближчим часом зловмисникам буде повідомлено про підозру у вчиненні злочину та обиратиметься міра запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости