Общество | Снигиревка, 26 Августа, 2017

У Снігурівці відбулися народні гуляння та фестиваль-конкурс з нагоди Дня Незалежності України

Свежие новости: У Снігурівці відбулися народні гуляння та фестиваль-конкурс з нагоди Дня Незалежності України

23 серпня в парку поблизу БТДЮ чимало снігурівчан зібралося на фестиваль-конкурс «Свої таланти ми даруємо Україні». Сільські та міська ради гостинно запрошували снігурівчан у свої павільйони аби пригостити найсмачнішими шедеврами української кухні та продемонструвати свої вишукані декоративно-прикладні композиції. Доки журі оцінювали страви та декоративно-прикладні композиції, для усіх гостей свята лунала музика, а для наймолодших гостей свята чекали розваги: сіно-лабіринт, безліч фотозон, зона аквагриму, батути.

На свято також були запрошені почесні гості – голова райдержадміністрації Інна Бойко, голова райради Тетяна Мезіна, депутат обласної ради і волонтер Андрій Закусілов.

Зі словами привітання з нагоди Дня Незалежності України до присутніх звернулися очільники району.

Шановні снігурівчани! Сьогоднішні заходи показали нам, що ми з вами дійсно єдиний район і єдина громада, єдина область і єдина Україна. Я хочу привітати вас зі святом Державного Прапора України і зі святом Незалежності України, побажати вам та вашим родинам здоров’я, терпіння, єдності і нехай мирне небо буде над нами. — сказала Інна Володимирівна

Також, вона висловила подяку міській та сільським радам за участь у фестивалі.

З нагоди Дня Незалежності України Благодійний Фонд «Волонтери Снігурівщини» організовує поїздку на Луганщину аби привітати та підтримати наших бійців на передовій.

Тому, снігурівчани передали нашим землякам, які захищають східні кордони нашої держави, короваї з борошна нового врожаю як символ мужності й любові до нашої землі всіх тих, хто на передовій і в тилу робить усе можливе, щоб якнайшвидше в Україні настав мир.

Звертаючись до присутніх, депутат облради і представник Благодійного Фонду «Волонтери Снігурівщини» Андрій Закусілов відмітив:

Це свято дісталося нам великою ціною. Багато наших хлопців його вже не відсвяткують, проте, наша боротьба за Незалежність продовжується. Всі короваї, які ви нам привезли ми з Олександром Єфремовим та нашою командою відвеземо на передову і передамо нашим хлопцям. Слід відмітити, що кожен дитячий лист, які ми туди туди відвозимо, кожна посилка, кожен подарунок — для них дуже велика радість і дуже великий стимул для того, щоб захищати нашу Батьківщину. Дякуємо! Зі святом вас!

Кожен коровай снігурівщини стане символічним подарунком до свят, аби солдати відчули частину родинного тепла. Зараз, саме зараз, ми повинні показати свою підтримку тим, хто не бачить ні сну, ні відпочинку. Тим, хто кожен день чує свист куль і снарядів, бачить смерть своїх друзів. Лише відчуваючи нашу підтримку, вони продовжують боротьбу, бо знають, що за ними – народ України.

Під час свята журі, мешканці та гості міста мали можливість оцінити українські страви, декоративно-прикладні композиції та номери художньої самодіяльності міської та сільських рад, в результаті чого було визначено 3 переможці і розіграно приз глядацьких симпатій. Відтак, перше місце посіла Снігурівська міська рада, друге — Першотравнева сільська рада і третє — Афанасіївська сільська рада. А переможцем глядацьких симпатій стала Новокиївська сільська рада.

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости