Общество | Вознесенск, 8 Августа, 2017

У Вознесенську розпочалась підготовка заходів з нагоди відзначення Дня Незалежності України

Свежие новости: У Вознесенську розпочалась підготовка заходів з нагоди відзначення Дня Незалежності України

7 серпня, напередодні Дня Незалежності України відбулась робоча нарада щодо підготовки та проведення урочистих заходів у святкові дні на території міста.

У нараді взяли участь: міський голова Віталій Луков, секретар міської ради Лариса Торжинська, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Юрій Сметана та Юрій Путій, начальники Управління освіти та Управління житлово-комунального господарства та капітального будівництва ВМР Світлана Кисільова та Світлана Синиця, начальник Відділу культури та спорту Яна Яроцька та інші присутні, які безпосередньо беруть участь у підготовці свята.

Орієнтовно, програма відзначення Дня Державного Прапора України та 26-ї річниці незалежності України буде включати: молебні за Україну, український народ та покладання квітів борцям за незалежність України, виступи народного духового оркестру, свято фарб Холі, вечірню вишиванкову ходу, концертну програму за участю солістів Академічного ансамблю пісні і танцю ДПСУ, молодіжні дискотеки, різноманітні спортивні змагання.

Уточнена програма заходів на честь Дня Державного Прапора України та 26-ї річниці незалежності України з’явиться невдовзі на офіційному сайті міста та на сторінках газети «Новини Вознесенська: день за днем».

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты