Спорт | Вознесенск, 21 Мая, 2019

У Вознесенську відбувся черговий 23 Чемпіонат Миколаївської області з традиційного карате

Свежие новости: У Вознесенську відбувся черговий 23 Чемпіонат Миколаївської області з традиційного карате

У суботу, 18 травня, в місті Вознесенськ відбувся черговий 23 Чемпіонат Миколаївської області з традиційного карате. Ці змагання були присвячені Дню народження міста Вознесенськ та входили до програми святкових та спортивних заходів на честь цієї події.

В змаганнях взяли участь всі клуби нашої області, в яких вивчають традиційне карате. Турнір пройшов швидко та без зауважень. Захід відбувся в спортивному комплексі Вознесенської школи № 7. Головною метою чемпіонату був відбір спортсменів в збірні команди Миколаївської області для участі в змаганнях вищого рівня.

Вознесенські спортсмени виступили як завжди добре. За підсумками змагань ми зайняли перше загальнокомандне місце. Виграли змагання та стали Чемпіони області такі наші спортсмени: Євтушенко Максим, Кочуг Вікторія, Євтушенко Олександра, Резмеріца Артем.

Призерами змагань у своїх категоріях стали: Кочуг Катерина, Ковалевський Владислав, Нодянош Марк, Кривушкін Даниїл, Філіппов Сергій, Верлатий Нікіта, Павловський Даниїл, Жуков Нікіта, Возна Анна, Кубицька Юлія, Гебеш Сергій, Деревінський Антон, Головко Владислав, Циліцин Владислав, Цабенко Олександр.

Багато спортсменів клубу «Дай-Цзі» брали участь в таких змаганнях вперше, це Забродський Нікіта, Філіппов Сергій, Кривушкін Даниїл та інші. Але це не завадило їм виступити гідно та підтримати ім’я Вознесенська на високому рівні.

 

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости