Политика | Вознесенск, 10 Января, 2019

У Вознесенську відбувся офіційний прийом громадян у міського голови

Свежие новости: У Вознесенську відбувся офіційний прийом громадян у міського голови

10 січня на офіційний прийом міського голови Віталія Лукова завітало двоє мешканців територіальної громади.

Обидва питання стосувалися надання субсидії, коли родич прописаний в будинку, але працює за кордоном. Міський голова надав вичерпні пояснення щодо цього питання та запевнив містян, що відповідні органи нададуть їм максимально можливу допомогу в оформленні документів на субсидію.

Усі звернення громадян фіксуються у картках особистого прийому. Частина відвідувачів отримує усні роз’яснення, іншим надсилаються письмові відповіді у визначені Законом терміни.

Нагадуємо! Прийом міського голови проводиться щочетверга з 08.00. Попередній запис – в Центрі надання адміністративних послуг (вул. Соборності, 14) з понеділка по середу з 08.00 до 17.00 або за телефоном (05134) 3-27-09.

Увага! Поспілкуватися з міським головою під час проведення особистого прийому можна і за допомогою Skype-зв’язку з персонального комп’ютера або смартфона: щочетверга з 8.00 до 10.00 за електронною адресою [email protected].

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости