Общество | Вознесенск, 7 Марта, 2018

У Вознесенську відзначили 204-річчя з дня народження Тараса Шевченка

Свежие новости: У Вознесенську відзначили 204-річчя з дня народження Тараса Шевченка

Ім'я Тараса Шевченка відоме в усьому світі: у багатьох країнах йому встановлені пам'ятники, його твори перекладені майже на всі мови світу, його ім'ям в Україні названі навчальні заклади, театри, площі, вулиці, міста.

Про це повідомляє відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю.

7 березня у парку ім. Т.Г. Шевченка відбувся мітинг з нагоди відзначення 204-ї річниці від дня народження Тараса Шевченка – видатного українського поета, художника, митця. У заході взяли участь керівництво міста на чолі з секретарем міської ради Ларисою Торжинською, представники громадських організацій, учнівська молодь та активні мешканці міста – цінителі творчості Великого Кобзаря.

На початку урочистого заходу перед присутніми виступила заступник директора з навчально-виховної роботи Вознесенської гімназії №1 Ірина Калініченко, яка розповіла присутнім цікаві факти про Шевченка, озвучила рекордну кількість пам’ятників встановлених на честь Кобзаря (1384!) та кількість відвідувань Тараса Григоровича нашої місцини – Вознесенщини. Члени літературного гуртка «Веселка» зачитали власні вірші та запросили активних творчих особистостей завітати до їхнього гуртка задля розвинення творчого таланту.

Наостанок присутні поклали живі квіти до підніжжя пам’ятника Шевченка– в знак великої шани та поваги до Великого українського поета.

 

 

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты