Криминал | Южноукраинск, 19 Января, 2018

У Южноукраїнську чоловік, захищаючи честь своєї дружини, підрізав суперника

Свежие новости: У Южноукраїнську чоловік, захищаючи честь своєї дружини, підрізав суперника У Южноукраїнську чоловік, захищаючи честь своєї дружини, підрізав суперника

8 січня близько 13:06 до Южноукраїнського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Дружби Народів, неподалік льодового катку, чоловіку спричинено ножове поранення. Cьогодні про це повідомив Первомайський відділ поліції ГУНП Миколаївської області.

Прибувши на місце події, поліцейські встановили, що 30-річний місцевий мешканець під час з’ясування відносин з 29-річним приїжджим, громадянином іншої держави, який залицявся до його дружини, спричинив йому ножове поранення правого стегна. Ображений чоловік, не залишивши постраждалого, викликав йому швидку допомогу та, очікуючи на її приїзд, надавав супернику першу необхідну допомогу.

Постраждалого з ножовим пораненням було доставлено до місцевої лікарні для надання першої допомоги, а потім перевезено до лікарні у Миколаєві. Наразі життю чоловіка нічого не загрожує.

Слідчими Южноукраїнського відділення поліції Первомайського ВП ГУНП в Миколаївській області інформація за вказаним фактом була внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань попередньо за ознаками ч.1 ст.122 КК України «Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження» та розпочато досудове розслідування.

Для встановлення остаточного ступеню тяжкості отриманих потерпілим тілесних ушкоджень призначено проведення судово-медичної експертизи, очікуються висновки фахівців, за результатами яких буде прийнято відповідне рішення.Триває досудове слідство.

 

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости