Политика | Снигиревка, 15 Августа, 2017

Усе державне та комунальне майно на Снігурівщині повинно бути проінвентаризовано, — Бойко

Свежие новости: Усе державне та комунальне майно на Снігурівщині повинно бути проінвентаризовано, — Бойко

У понеділок, 14 серпня, голова райдержадміністрації Інна Бойко та голова райради Тетяна Мезіна провели щотижневу апаратну нараду за участю керівників структурних підрозділів та державних установ міста.

На нараді було розглянуто ряд важливих питань. Зокрема, очільницю району турбує питання інвентаризації основних засобів, які є на балансі структурних підрозділів і яке знаходиться на збереженні у сільських рад та інших установ. Інна Володимирівна відмітила, що усе державне та комунальне майно повинно бути проінвентаризовано. Доручила керівникам структурних підрозділів до 1 вересня проінвентаризувати все майно і в разі необхідності переглянути договори про відповідальне зберігання.

Крім того, на апаратній нараді було обговорено і ряд інших питань, після чого були надані відповідні доручення. Зокрема, на особливому контролі триматимуть питання ремонту мостів та доріг, ремонту кіностудії “Інгулець”, виділення коштів на виготовлення проекту реконструкції міського стадіону “Колос”, проведення заходів по благоустрою з метою уникнення пожеж, та ін.

 

Источник: snigyrivka.info

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости