Общество | Доманевка, 14 Апреля, 2018

Увага! На Вознесенщині поліцейські розшукують безвісно зниклих

Свежие новости: Увага! На Вознесенщині поліцейські розшукують безвісно зниклих

Доманівським відділенням Вознесенського відділу поліції ГУНП України в Миколаївській області розшукуються безвісно зниклі: 

Пугач Людмила Михайлівна 1977 р. н., мешканка с. Петрівка Доманівського району, яка в ніч з 4 на 5 квітня пішла з дому та до теперішнього часу її місцезнаходження невідоме.

Прикмети: зріст 165 см, волосся русе, довге, карі очі, курноса.

Була одягнена: куртка бірюзового кольору, штани чорні, калоші чорного кольору та шапку чорного кольору з білим візерунком.

Зникла має проблеми зі здоров’ям.

Чапчай Валентин Миколайович, 1994 р. н., уродженець с. Мостове Доманівського району, який, перебуваючи на заробітках у м. Корольов Московської області Російської Федерації, з червня 2017 року не виходить на зв'язок та місцезнаходження його невідоме.

Прикмети: зріст 180-185 см, волосся русе, має татуювання на лівій руці з надписом «ВДВ».

Правоохоронці звертаються із проханням до громадян, які можуть допомогти встановити місцезнаходження розшукуваних та володіють інформацією, корисною для слідства, повідомити до Доманівського відділення поліції за адресою: смт. Доманівка, вул. Центральна, 31, або за телефонами (05152) 9-14-32, 102.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости