Общество | Николаев, 8 Февраля, 2018

В акушерсько-пологовому відділенні обласної лікарні народилася двійня

Свежие новости: В акушерсько-пологовому відділенні обласної лікарні народилася двійня

У нещодавно відкритому після капітального ремонту акушерсько-гінекологічному відділенні обласної клінічної лікарні вже з’явилися на світ 38 дітей, а вчора народилася двійня.

Два хлопчика (3000 грам, 49 сантиметрів і 2300 грам, 47 сантиметрів) почуваються добре під постійним дбайливим медичним наглядом. Їх 27-річна матуся також у задовільному стані, для неї це перші пологи. Жінка прибула з Новоодеського району, хворіє на артеріальну гіпертензію.

Нагадаємо, що перших пацієнтів у відділенні приймають з 10 січня, та за цей час вже народили 36 жінок Миколаївської області, на світ з’явилися 38 діточок, з них 22 - хлопчики!

Одним з питань, що потребує вирішення, залишається кадровий дефіцит. Але проведена робота вже сьогодні дає значні результати – наразі, оформлюються на посаду акушерки три випускники медичного коледжу, операційна медична сестра.

Нагадаємо, що 22 грудня голова Миколаївської обласної державної адміністрації Олексій Савченко взяв участь у відкритті акушерсько-гінекологічне відділення в обласній клінічній лікарні, яке розпочало своє функціонування після капітального ремонту.

Акушерсько-гінекологічне відділення розраховано на 50 ліжок. З яких 20 ліжок спільного перебування матері і дитини, 20 ліжок для вагітних з екстрагенітальної патології вагітних, 10 гінекологічних  ліжок, у т.ч. 3 ліжка інтенсивної терапії дорослих, 3 ліжка інтенсивної терапії новонароджених з 3 пологовими залами.

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты