Политика | 14 Января, 2018

В АПУ назвали фейком оприлюднені грузинським телеканалом так звані «листи» від імені Порошенка до ФСБ

Свежие новости: В АПУ назвали фейком оприлюднені грузинським телеканалом так звані «листи» від імені Порошенка до ФСБ В АПУ назвали фейком оприлюднені грузинським телеканалом так звані «листи» від імені Порошенка до ФСБ

Оприлюднені так звані «документи» від імені Петра Порошенка є низькопробною підробкою та фейком, виготовленим і закинутим телекомпанії Руставі-2 спецслужбою Росії.

Найкрасномовніше про провал ФСБ свідчить факт, який легко перевірити. Олексій Порошенко одружився у Києві у вересні 2013 року, тому у старшого сина Петра Порошенка у 2007 році не було дружини.

Прес-служба Адміністрації Президента звертається до ЗМІ з проханням не поширювати фейкову інформацію, що носить явно замовний з боку країни-агресора характер. А з боку медіа, які поширили неперевірену інформацію, зокрема «Українська правда» і Newsone, розраховуємо на публічне вибачення.

Повідомляє прес-служба Адміністрації Президента України.

 

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты