Общество | Вознесенск, 7 Сентября, 2018

В будівлі поліклініки Вознесенської лікарні розпочались будівельні роботи

Свежие новости: В будівлі поліклініки Вознесенської лікарні розпочались будівельні роботи

У рамках реалізації проекту «Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенськ» почалися роботи з комплексної енергомодернізації будівлі поліклініки.

Цього тижня Підрядник – компанія «Укрпромбуд-Б», розпочала виконання робіт у будівлі поліклініки Вознесенської міської лікарні. Фінансування робіт відбувається за рахунок грантових коштів Європейського союзу в рамках трьохсторонньої угоди між Фундацією ПАУСІ, Комунальним підприємством «Комунальне некомерційне підприємство Вознесенська багатопрофільна лікарня» Вознесенської міської ради та ПП «Укрпромбуд-Б». Загальна вартість робіт за Договором складає 7 383 121 грн без ПДВ.

До переліку робіт, що буде виконувати підрядник, належить наступне:

  • утеплення зовнішніх стін
  • утеплення перекриття технічного поверху
  • заміна вікон і дверей
  • облаштування ґанків

Наразі в будівлі поліклініки триває демонтаж ґанків та виконуються підготовчі роботи до утеплення технічного поверху. Невдовзі розпочнуться роботи по заміні вікон на енергоефективні, перша партія яких прибуває 11 вересня.

Завершення робіт з комплексної енергомодернізації будівлі поліклініки планується до 15 листопада 2018 року.

У своїй роботі ПП «Укрпромбуд-Б» зобов’язується дотримуватися високих критеріїв якості, виконувати всі роботи у визначений строк та з дотриманням правил захисту навколишнього середовища.

Довідково: З 1 вересня 2015 року Фундація ПАУСІ офіційно розпочала реалізацію проекту “Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенськ”. Метою зазначеного Проекту є активізація виконання Плану дій зі сталого енергетичного розвитку в м. Вознесенськ, демонстрація можливостей здійснення подібних проектів в рамках Угоди мерів, досягнення скорочення енергоспоживання до 62% в будівлях Вознесенської міської лікарні. Проект фінансується за кошти Європейського союзу з частковим фінансуванням Вознесенської міської ради.

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости