Криминал | Николаев, 12 Октября, 2017

В Николаеве юноша ограбил магазин, чтобы достойно встретить любимую с сыном из роддома

Свежие новости: В Николаеве юноша ограбил магазин, чтобы достойно встретить любимую с сыном из роддома

Пограбував продуктовий магазин, щоб красиво зустріти дружину з пологового. У Миколаєві 18-річний хлопець разом із товаришем вночі заліз до крамниці. Вони взяли з полиць продукти та витягли з каси шість тисяч гривень.

На вкрадені гроші винайняли кімнату у сусідньому з магазином гуртожитку. Там разом з пограбованим їх і заскочили правоохоронці.

«Їх майже одразу встановили дільничні офіцери поліції шляхом опитування громадян. Поліція розслідує кримінальне провадження розпочате за ст 185КК – крадіжка, санкція якої передбачає позбавлення волі від 3 до 6 років», - кажуть у поліції

Хлопець пояснив, поліз у магазин заради дружини та новонародженого сина. Аби було куди і чим зустріти їх з пологового будинку.

«В мене народилась дитина. Зараз треба його забирати, а грошей немає, квартири немає. Я сам сирота, моя дівчина, вона теж сирота. Гроші витратили малому на памперси, таке», - пояснює затриманий.

Источник:  tsn.ua

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты