Происшествия | Новая Одесса, 28 Сентября, 2017

В Новоодеському районі малолітня дитина покінчила життя самогубством

Свежие новости: В Новоодеському районі малолітня дитина покінчила життя самогубством

23 вересня о 15:18 до Новоодеського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл Новоодеського району малолітня дитина покінчила життя самогубством. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

Як з’ясувалось, мати, пораючись по господарству, попросила свого 9-річного сина, аби той їй допоміг та поприбирав у своїй кімнаті, однак хлопчик відповів відмовою та пішов далі гратися.

Через деякий час до кімнати, в якій знаходився хлопчик, зайшов його 8-річний брат та побачив, що той стоїть на колінах з канатом на шиї, який прив`язаний до «шведської стіни». Про побачене молодший син повідомив матері, яка одразу перерізала канат та викликала фельдшера, однак врятувати хлопчика не вдалося.

Цей факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 115 п. 2 КК України «Умисне вбивство», як вимагає процедура в разі подій зі смертельними наслідками.

Тіло померлого хлопчика направлено на судово-медичну експертизу. Правоохоронці з’ясовуються обставини, за яких сталася подія.

За словами сусідів, родина є благополучною, виховувала двох дітей.

 

Источник: nova-odessa.info

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты