Экономика | Очаков, 21 Февраля, 2018

В Очакові продовжуються роботи з благоустрою міста

Свежие новости: В Очакові продовжуються роботи з благоустрою міста В Очакові продовжуються роботи з благоустрою міста

Одним із головних напрямків діяльності міської влади є благоустрій нашого міста. Аби зробити рідний Очаків більш комфортним для людей, для цього витрачається достатньо багато часу, та не тільки часу, а й бюджетних коштів. 

Про це повідомив завідувач сектору інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату Очаківської міської ради та її виконавчого комітету Я.О.Кухарська.

Для покращення інфраструктури міста міською владою здійснюються роботи по відновленню систем вуличного освітлення, покриття автомобільних доріг, внутрішньодворових проїздів; по встановленню дитячих та спортивних майданчиків, паркових лавок; роботи з ремонту автобусних зупинок та ін.

Здійснюються також і роботи з облаштування пішохідних доріжок. Протягом декількох днів по вулиці Суворова та по вулиці Покровській (Жовтневій) ведуться роботи по укладанню тротуарної плитки.

На відновлення тротуарного покриття в міському бюджеті на 2018 рік заплановано 1,5 млн. грн.

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости