Общество | Снигиревка, 16 Октября, 2017

В Снігурівці відкрили стелу борцям за волю та незалежність України

Свежие новости: В Снігурівці відкрили стелу борцям за волю та незалежність України

14 жовтня з метою вшанування пам’яті героїв сьогодення, які боролись і віддали свої життя за незалежність батьківщини на Сході України, за ініціативи ветеранів та учасників АТО, матерів та дружин військовослужбовців, за сприяння райдержадміністрації, районної ради та міської ради у Снігурівці відбувся пам’ятний мітинг та церемонія відкриття стели борцям за волю та незалежність України. Про це повідомляє прес-служба РДА.

В заході взяли участь голова райдержадміністрації Інна Бойко, голова районної ради Тетяна Мезіна, міський голова Леонід Голобля, рідні та близькі загиблих учасників АТО, мешканці міста, учасники бойових дій на Сході України, представники громадських організацій, волонтери та духовенство району.

Звертаючись до присутніх, голова райдержадміністрації подякувала батькам військовослужбовців, які мужньо захищають незалежність нашої країни.

«Сьогодні дійсно визначна дата, адже ми відкриваємо цю стелу у великі свята — Покрови Пресвятої Богородиці, День захисника України та День козацтва. Перш за все я хочу подякувати батькам і матерям, які виростили достойних синів. Шкода, що їх вже немає з нами. Вони боролися за те, щоб ми з вами жили у вільній і незалежній Україні. Тому, щира подяка і низький уклін матерям і батькам. Герої не вмирають — вони завжди з нами. Нехай ця стела буде маленькою частинкою нашої вдячності їм за те, що вони боронили нашу Україну. Слава Героям України! Слава Україні!», — сказала Бойко.

Також, зі словами скорботи виступили і голова ГО ветеранів та учасників АТО, матерів та дружин військовослужбовців “Разом – ми сила” Марія Коцар, учасник АТО Олександр Воробйов, волонтер Олександр Єфремов та настоятелі православних церков району.

Відкрити стелу надали право дітям загиблих учасників АТО, після чого вона була освячена священниками.

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости