Общество | Южноукраинск, 14 Февраля, 2019

В Южноукраїнську проведено капітальний ремонт теплорозподільного пункту

Свежие новости: В Южноукраїнську проведено капітальний ремонт теплорозподільного пункту

В Южноукраїнськ капітально відремонтовано теплорозподільний пункт КП «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство». З результатами проведеної роботи під час робочого візиту до Южноукраїнська ознайомився заступник голови Миколаївської облдержадміністрації Валентин Гайдаржи, - повідомляють в прес-службі ОДА.

Так, на ТРП встановлено нове обладнання, яке покращить якість надання послуг жителям з гарячого водопостачання, підвищить енергоефективність і зменшить енерговитрати. Крім того, зазначений тепло-розподільчий пункт обладнаний засобами, що дозволяють моніторити стан споживання обсягу холодної і гарячої води у житлових будинках з централізованою системою опалення де встановлені прибори обліку. ТРП обслуговує 75 таких будинків. Цього року планується введення в експлуатацію ще одного подібного ТРП та обладнання приборами обліку інших будинків з централізованою системою опалення.

Загалом на балансі КП «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство» міста Южноукраїнськ знаходиться 12 тепло-розподільчих пунктів, які будуть поступово модернізовані.

Крім цього, Валентин Гайдаржи відвідав пункт роздільного збору ТПВ. Зазначимо, що у 2018 році Южноукраїнськ придбав 30 контейнерів для роздільного збирання ТПВ, гідравлічний прес та подрібнювач.

Також стало відомо, що в місті діє пілотний іноваційно-інвестиційний проект «Зелена карта відходів», визначено 40 місць розміщення майданчиків для впровадження системи роздільного збирання твердих побутових відходів на прибудинкових територіях, введено в експлуатацію 15 модулів для забезпечення роздільного сортування сміття за видами.

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты