Политика | Южноукраинск, 17 Марта, 2017

В Южноукраїнську відбулося засідання колегії

Свежие новости: В Южноукраїнську відбулося засідання колегії

16 березня в управлінні соціального захисту населення, охорони здоров’я та праці Южноукраїнської міської ради відбулося засідання консультативно-дорадчого органу (колегії) під головуванням тимчасово виконуючого обов’язки начальника управління соціального захисту населення, охорони здоров’я та праці Южноукраїнської міської ради Олени Філонової.

Під час засідання розглянуті наступні питання: звіт про підсумки роботи управління соціального захисту населення, охорони здоров’я та праці Южноукраїнської міської ради та комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» за 2016 рік, звіт про роботу  міського Товариства інвалідів «Союзу організацій інвалідів України» у 2016 році, звіт про роботу міської організації ветеранів війни, праці та Збройних сил, організації ветеранів України за 2016 рік, про затвердження рішень комісії оперативного реагування  № 10 – 13, про виділення матеріальної допомоги з міського бюджету на квітень 2017 року.

Розглянувши заяви та врахувавши усі обставини та матеріальний стан громадян, які звернулися до управління соціального захисту населення, охорони здоров’я та праці Южноукраїнської міської ради, були прийняті відповідні рішення.

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости