Политика | Снигиревка, 22 Февраля, 2018

Вадатурський вимагає від мера Снігурівки Голоблі вирішити питання пільгового проїзду до 1 квітня

Свежие новости: Вадатурський вимагає від мера Снігурівки Голоблі вирішити питання пільгового проїзду до 1 квітня

Народний депутат України Андрій Вадатурський вимагає від мера Снігурівки Леоніда Голоблі вирішити питання пільгового проїзду для пенсіонерів до 1 квітня. Нардеп зазначає, що якщо і надалі ігноруватиметься це питання, він ініціює передачу автобусів до громад, які спроможні забезпечити пільговий проїзд. Про це Вадатурський написав на своїй сторінці в Facebook.

Він нагадав, що минулого року була виділена державна субвенція на купівлю нового автобусу, проте до сьогодні від місцевих мешканців надходять численні звернення щодо пільгового проїзду.

«Питання до Снігурівської та Новобузької міськради: чому до цього часу не виконано, чи дослухатися до думки громади непотрібно? Ще з минулого року, дякуючи Уряду та Володимиру Гройсману, 2 млн гривень державної субвенції було направлено на купівлю двох автобусів для перевезення пільговиків. Протягом 2016-2017 рр., і по сьогоднішній день, до мене, як до народного депутата, надходять численні звернення від жителів Снігурівки і Нового Бугу щодо пільгового проїзду» — написав депутат.

Також народний депутат зазначає, що Снігурівка може втратити можливість користуватися новими автобусами, якщо міськрада і надалі ігноруватиме питання пільгового проїзду.

«Якщо і надалі ігноруватиметься це питання, я змушений буду ініціювати передачу автобусів до об’єднаних територіальних громад, які спроможні забезпечити пільговий проїзд і зроблять це набагато швидше від районів» — резюмував він.

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости