Общество | Вознесенск, 17 Июля, 2017

Відбулась “Бізнес платформа” у Вознесенському міськрайонному центрі зайнятості

Свежие новости: Відбулась “Бізнес платформа” у Вознесенському міськрайонному центрі зайнятості

12 липня 2017 року у Вознесенському міськрайонному центрі зайнятості відбулась “Бізнес платформа”, яка покликана допомогти розвитку малого та середнього бізнесу в м.Вознесенськ та Вознесенському районі. Провів західпровідний юрисконсульт Вознесенського МРЦЗ Олександр Морозов та  Едді Сайлас волонтер Корпусу миру США в Україні, який має досвід ведення власного бізнесу. Цей захід був створений, перш за все, задля надання якісного контенту оточуючим та спраглим до нових знань, ідей, розвитку та вдосконалення особистих і професійних навичок. Учасниками заходу стали фізичні особи-підприємці, які мають практичний досвід, інтерес, яких було отримати бізнес-знання, консультації.  Всі присутні “Бізнес платформи”отримали допомогу щодо оформлення необхідних паперів, реєстрації бізнесу, роботи з контролюючими органами, вирішення юридичних питань та ведення бухгалтерії, а також можливості навчатися підприємництву за спеціальною програмою Prometheus.  Запросивши тих, хто поділяє цінності розвитку, освіти, особистісного й професійного зростання, бізнес платформа мала на меті зустріч із людьми, ідеями, можливостями, проектами.

Саме такі зустрічі проактивних людей, людей майбутнього, людей, які вірять, що зміни починають зсередини, людей, які готові до інновацій, розвитку та активної  роботи задля перспективного, якісного майбутнього, людей, які мріють про свою справу всього життя, про бізнес, який буде приносити задоволення, розвивати себе, команду, суспільство та приносити прибуток. “Бізнес платформа” – це можливість знайти нові ідеї, обмінятись досвідом, здобути вміння вирішувати бізнес-задачі, ставити перед собою цілі, давати зворотній зв'язок, орієнтуватися в різних сферах бізнесу. Формат “Бізнес-платформи” - це зустріч, після якої можна “взяти” з собою нові знання та розуміння (“insights to go”), підвищити рівень своїх навичок, визначитись, який кар’єрний шлях вам більше до вподоби – бізнес чи підприємництво. Ми робимо це для того, щоб в нашій країні з’являлось все більше й більше людей, які мають практичний досвід та вчаться на успіхах інших. Якщо ви маєте свій бізнес, хочете повчитись на чужих успіхах і поразках, якщо не впевнені, чого більше – “за” чи “проти” того, щоб розвивати свою справу життя, то “Бізнес-платформа” саме для вас. Едді Сайлос не тільки буде ділитись з вами успіхами, поразками, секретами своєї справи й невеличкими кроками буде допомагати пізнавати мистецтво бізнесу.

 

Источник: voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости