Спорт | Южноукраинск, 29 Июня, 2017

Відбулась гра відкритого Чемпіонату міста Южноукраїнська з футболу серед аматорських команд

Свежие новости: Відбулась гра відкритого Чемпіонату міста Южноукраїнська з футболу серед аматорських команд

28 червня на стадіоні Южноукраїнського професійного лицею відбулась гра відкритого Чемпіонату міста Южноукраїнська з футболу серед аматорських команд :

КБК (Прибужжя) – «Богданівка» (Богданівка) – 4:2 (3:1)

28.06.17 ЮПЛ. 27 градусів. 90 глядачів.

Арбітри: Ю. Бойко, В. Кісліцин

Голи: Бесараб (15, 17), Коноваленко (27), Катаненко (65); Янович (20 — пен., 39)

Попередження: Кравчук О. (30)

Після нічиї з ДПЕСом команда КБК прагнула здобути першу перемогу у Чемпіонаті над командою з Богданівки. З перших хвилин матчу на острії атак діяв Олег Бесараб, який з інтервалом у дві хвилини зробив дубль у матчі. Команда з Богданівки в обороні не відсиджувалася. Одна з атак привела к одинадцятиметровому удару, який чітко виконував Олександр Янович. На прикінці першого тайму м’яч ще раз побував у воротах суперника КБК, після подачи кутового першим на добиванії був Влад Коноваленко. Після перерви богданівці створили ряд моментів біля воріт суперників, що і привело до другого голу від Олександра Яновича. Команди почали створювати гостри моменти біля воріт суперника. Більш вдачними виявилися прибужанці, які забили під кінець матчу четвертий і останній гол у цьому матчі. Перемого вивела команду КБК на другу сходинку турнірної таблиці.

Бомбардири:

Курбатов Є. («U -35») — 3, Приходько (ДПЕС) — 2, Грошкин («U -35») — 2,

Чабан («Богданівка») — 2, Андрєєв А. («Автолокомотив») — 2, Бесараб ( КБК) -2,

Янович («Богданівка») — 2

***

Дискваліфіковані футболісти в Чемпіонаті міста Южноукраїнська

Примітка: умовна дискваліфікація передбачає – якщо протягом футбольного сезону, особа повторно вчинить таке саме, або схоже за природою дисциплінарне порушення, кількість отриманих умовних матчів будуть додані до нової дискваліфікації.

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости