Политика | Вознесенск, 17 Февраля, 2018

Відбулася чергова сесія Вознесенської міської ради

Свежие новости: Відбулася чергова сесія Вознесенської міської ради Відбулася чергова сесія Вознесенської міської ради

Вчора, 16 лютого 2018 року, відбулася чергова 50-та сесія Вознесенської міської ради. На ній депутати розглянули питання різних цільових програм - соціально-економічного розвитку міста, реформування і розвитку житлово-комунального господарства Вознесенська, «Питна вода», Програми розвитку малого і середнього підприємництва, Комплексної програми захисту прав дітей в м.Вознесенську «Дитинство», Програми зайнятості населення міста, Цільової соціальної програми протидії захворюванню на туберкульоз, Програми «Медичні кадри м.Вознесенська», Комплексної програми соціального захисту “Турбота”, Програми розвитку освіти міста, Програми сприяння створенню, діяльності та розвитку органів самоорганізації населення, також були розглянуті бюджетні питання, питання по впровадженню «картки вознесенця» та проекту «Безпечне та комфортне місто»

Кілька питань викликали жваве обговорення серед депутатів. Депутат Кондратєнков Ю. вніс пропозицію щодо створення депутатського фонду, з розрахунку 50 тисяч на кожного депутата, для виконання звернень виборців. Однак ця ініціатива не була підтримана його колегами – лише 11 депутатів проголосувало «ЗА».

Питання зміни цільового призначення земельної ділянки, на якій розташовано Вознесенський елеватор, також викликало неоднозначність в голосуванні депутатів Вознесенської міськради. Частина депутатів   виступила проти затвердження проекту землеустрою та надання елеватору розстрочки щодо погашення заборгованості з орендної плати за користування земельною ділянкою. На їх думку це призведе до бюджетних втрат, хоча раніше вони не заперечували при голосуванні за рішення про надання дозволу на розроблення такого проекту.

Також було розглянуто житлові питання та низку земельних питань.

 

Читайте также: Прокурор відзвітував на сесії Вознесенської міської ради

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости