Общество | Южноукраинск, 23 Марта, 2017

Відбулось урочисте відкриття експозиції «Розіп’ята війною Миколаївська земля»

Свежие новости: Відбулось урочисте відкриття експозиції  «Розіп’ята війною Миколаївська земля»

22 березня у виставковій залі Южноукраїнського міського історичного музею відбулось урочисте відкриття експозиції  «Розіп’ята війною Миколаївська земля», яка присвячена Дню визволення Миколаївської області від фашистських загарбників.

На зустрічі були присутні: голова та члени Южноукраїнської міської організації ветеранів війни, праці та Збройних Сил Організації ветеранів України, народний хор ветеранів війни та праці палацу культури «Енергетик», представники управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради, представники ЗМІ та учні Южноукраїнської гімназії №1.

До слова був запрошений голова Южноукраїнської міської організації ветеранів війни, праці та Збройних Сил Організації ветеранів України В’ячеслав Громенко, який привітав усіх присутніх з визволенням Миколаївщини. З глибокою повагою та цікавістю учасники заходу слухали розповідь члена Южноукраїнської міської організації ветеранів війни, праці та Збройних Сил Організації ветеранів України Віру Боханову, яка поділилася спогадами про дні,  проведені в чорній окупації та зачитала свої вірші про роки воєнного лихоліття. Із захопленням присутні слухали народний хор ветеранів війни та праці палацу культури «Енергетик», який заспівав чудові пісні. 

На завершення відбулось покладання квітів до Меморіального комплексу Захисникам Вітчизни.

Про війну ніколи не буде сказано все… Але ми повинні пам’ятати і вклонятися пам’яті тих, хто віддав життя і пам’ятати про тих, хто вижив у тому страшному збройному протистоянні в історії людства. Вічна пам'ять визволителям Миколаївщини! Честь і слава живим героям!

До уваги южноукраїнців та гостей міста експозиція «Розіп’ята війною Миколаївська земля» діє в рамках постійної експозиції «1418 днів подвигу і слави», в якій експоновано елементи озброєння, нагороди, історичні документи та особисті речі безпосередніх учасників бойових дій у Другій світовій війні 1939 – 1945 років. 

Запрошуємо усіх охочих за адресою: 

м. Южноукраїнськ 

вул. Набережна Енергетиків, 12-а 

тел. для довідок: (05136) 2-12-71

 

 

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты