Политика | Южноукраинск, 17 Июля, 2017

Відбулося засідання 26 сесії Южноукраїнської міської ради

Свежие новости: Відбулося засідання 26 сесії Южноукраїнської міської ради

13 липня 2017 року відбулося засідання 26 сесії Южноукраїнської міської ради VІІ скликання під головуванням міського голови Віктора Пароконного, на якій розглянуто 86 питань порядку денного.

В роботі сесії взяли участь 29 депутатів Южноукраїнської міської ради, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бацман М.В. та Кольчак О.М., керуючий справами виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради Головченко І.В. голови ОСББ, голови гаражних кооперативів, представники профспілкового комітету КП ТВКГ,  мешканці міста.

На засіданні міської ради затверджено містобудівний моніторинг генерального плану міста Южноукраїнська, цільову програму «До житла АТО містечка - реальні кроки», програму «Якісні та обґрунтовані тарифи кожному споживачу без боргів» програму «Бюджетні заощадження в соціальні здобутки», програму запобігання і протидії корупції у місті Южноукраїнську на 2017-2020 роки та міської комплексної Програми «Охорона здоров'я в місті Южноукраїнську» на 2017-2022 роки.

Міською радою затверджено Інвестиційний проект «Нове будівництво швидкомонтованої споруди спортивної зали гімназії №1 по бульвару Курчатова, 6 у м. Южноукраїнськ, Миколаївської області».

На засіданні міської ради прийнято рішення про встановлення ставок місцевих податків і зборів, затверджено Положення про місцеві податки та збори на 2018 рік.

Депутати заслухали звіти голів постійних комісій Южноукраїнської міської ради за 2016 рік.

Міською радою встановлено розмір кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва (нового будівництва, реконструкції, реставрації, капітального ремонту, технічного переоснащення) об’єктів, що здійснюється за рахунок коштів бюджету міста Южноукраїнська.

Також, прийнято рішення  про внесення змін  до бюджету міста Южноукраїнська на 2017 рік.

На засіданні міської ради заслухано звіт про працевлаштування інвалідів та учасників АТО міста Южноукраїнська та звіт про роботу управління освіти Южноукраїнської міської ради за 2016 рік.

Прийняті рішення про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок  для будівництва та обслуговування господарських будівель та споруд у 6-му мікрорайоні м.Южноукраїнська для учасників АТО та з інших питань земельного врегулювання на території  міста.

Источник: http://yu.mk.ua

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты