Политика | Южноукраинск, 17 Июля, 2017

Відбулося засідання колегії

Свежие новости: Відбулося засідання колегії

14 липня в департаменті соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради відбулося засідання консультативно-дорадчого органу (колегії) під головуванням директора департаменту Лариси Заболотної.

Під час засідання розглянуті наступні питання: звіт про стан роботи зі зверненнями громадян у департаменті соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради, звіт про виконання заходів Програми зайнятості населення м.Южноукраїнська у 2017 році,  про затвердження рішень комісії оперативного реагування  № 26 – 33, про виділення матеріальної допомоги з міського бюджету на серпень 2017 року.

Розглянувши заяви та врахувавши усі обставини та матеріальний стан громадян, які звернулися до департаменту соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради, були прийняті відповідні рішення.

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости