Политика | Южноукраинск, 13 Февраля, 2018

Відбувся «прямий ефір» з міським головою

Свежие новости: Відбувся «прямий ефір» з міським головою

12 лютого 2018 року відбувся «прямий ефір» з міським головою Віктором Пароконним у передачі «Про владу і не тільки» на телеканалі «Твій Всесвіт».

Про це повідомляє Відділ звернень громадян, зв'язків з громадськістю та ЗМІ.

Під час «прямого ефіру» міський голова відповів на запитання мешканців щодо підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги, відсутності сигналу формата Т2 в місті, нарахування субсидій, наявності в місті пунктів прийому склотари та паперу, встановлення поручнів в під’їзді, про стан ремонту в гуртожитку №6, та інші.

Міський голова пояснив, що робиться в місті задля утримання комунальних тарифів - реконструкція та модернізація існуючих ТРП, встановлення модулів відходів, інше. Також Віктор Кирилович обґрунтував проведення опитування мешканців щодо перейменування міста та підняття до урочистих та святкових заходів на державних та комунальних установах червоно-чорних прапорів.

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости