Общество | Баштанка, 26 Июня, 2017

Відбувся випускний бал учнів Баштанської Гімназії

Свежие новости: Відбувся випускний бал учнів Баштанської Гімназії

24 червня в Будинку Культури м. Баштанка відбувся випускний бал учнів Баштанської Гімназії.

Повідомляє Баштанська міська рада.

У заході приймали участь голова міської об’єднаної територіальної громади Рубський І.В., перший заступник, виконувач функцій та повноважень голови райдержадміністрації Славінський О.Д., керівники структурних підрозділів міської ради, керівники відділів райдержадміністрації, вчителі, батьки та громада міста.

Сьогодні у ,Вас, шановні випускники останній день, перед дорослим життям, зараз у Баштанській ОТГ проводиться велика робота із залучення інвестицій різних фондів та країн, завдяки діяльності органів виконавчої влади в нашому місті постійно покращується рівень соціально-економічного розвитку, дані процеси безпосередньо розраховані на молодих спеціалістів , котрими ,Ви, станете через 5-8 років, тому бажаю вам навчатись в тих закладах освіти в яких запланували , та повертатись у рідне місто для роботи у напрямку всебічного розвитку та процвітання м.Баштанка – звернувся до присутніх міський голова Іван Рубський, вручивши медалістам цінні подарунки від міської ради.

Під час святкування випускники разом з працівниками Будинку Культури провели чудовий концерт, показавши номери художньої самодіяльності, танці та пісні.

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты