ДТП | 11 Июня, 2017

ВІДЕО: Чи було ДТП із кортежем Порошенка в Закарпатті

Свежие новости: ВІДЕО: Чи було ДТП із кортежем Порошенка в Закарпатті

Ряд ЗМІ повідомили про ДТП, яке сталося з кортежем Президента Петра Порошенка в Закарпатті

Першим про це ДТП повідомив дивний ресурс Elise.com.ua. Видання доволі жовте і явно заангажоване. 

Видання продемонструвало два відео ніби то з одного місця. Спочатку показали рух президентського кортежу, а потім якусь метушню з іншого боку. Все з натяком на те, що проїхав кортеж і збив мотоцикліста.

Місце події дійсно одне і те саме, але чи дійсно причиною тої метушні, про яку видання каже, що це була ДТП, підтвердити неможливо. Окрім того, видання стверджує, що одне з авто збило мотоцикліста, але про те, що сталося з мотоциклістом нічого не повідомляється.

Згодом поліція надала свою інформацію. Поліція підтвердила факт незначної автопригоди, але категорично заперечує, що це сталося з кортежем президента.

«Повідомлення про автопригоду за участю Президента України, що начебто сталася на Закарпатті, цілком не відповідає дійсності. Візит глави держави пройшов без будь-який порушень громадського порядку.
Провокативну інформацію про ДТП, яка нібито сталася на об’їзній дорозі Ужгорода, поширив сьогодні ряд ЗМІ. У дійсності аварія трапилася вже після того, як кортеж Президента проїхав цією дорогою. Водій мотоцикла вчасно не помітив “BMW” та вирішив екстренно загальмувати, внаслідок чого впав у кювет. Ніякого зіткнення не було, тим більше, з жодним із автомобілів кортежу», – йдеться у повідомленні поліції.

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости