Общество | Снигиревка, 22 Августа, 2017

ВИДЕО: На ТМ «Снігурівська» показали етапи виробництва води

Свежие новости: ВИДЕО: На ТМ «Снігурівська» показали етапи виробництва води

Кожен мешканець Снігурівки ще з часів Радянського Союзу знає та любить мінеральну-столову воду ТМ «Снігурівська». Нещодавно, власник заводу Олександр Долина відновив виробництво та з новою силою та завзяттям займається улюбленою справою. Про це повідомляє видання АГРО-ЮГ.

Сьогодні цю воду можна зустріти в магазинах Миколаєва та області у дозуванні 0,5, 1,5, 2 та 6 літрів. Видобування води починається з унікального Снігурівського джерела, проходить багато стадій обробки, фільтрації та насичення з метою зберегти природні властивості рідини. Історія виробництва походить ще з 1974 року та набуває нового витку свого існування сьогодні.

На відео можна побачити цілий ряд технологічних процесів виробництва, який проходить вода – від створення пляшок до моменту пакування і автоматичного маркування. Цікаво, що лінія води зроблена автоматичною, що гарантує абсолютну стерильність виробництва.

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты