Криминал | Николаев, 25 Февраля, 2018

ВИДЕО: У Миколаєві іноземець зашивав наркотики у м’які іграшки

Свежие новости: ВИДЕО: У Миколаєві іноземець зашивав наркотики у м’які іграшки

Проведеним оглядом речей 40-річного раніше судимого громадянина Грузії, співробітники поліції вилучили 31 згорток із порошкоподібною речовиною білого кольору, які направили на проведення відповідної експертизи до НДЕКЦ МВС України в Миколаївській області. 

Про це повідомляє ВК ГУНП у Миколаївській області.

Нацполіція розпочала оперативно-профілактичну операцію «Мігрант» для виявлення іноземців, які своїми діями впливають на криміногенну ситуацію в країні. 

Реалізовуючи заходи з протидії вчиненню на території обласного центру злочинів, у тому числі пов’язаних із незаконним обігом наркотичних засобів тапсихотропних речовин, співробітникиуправління карного розшуку ГУНП в Миколаївській області отримали оперативнуінформацію про те, що 40-річний раніше судимий громадянин сусідньої держави збирається отримати поштовим переказом посилку із наркотичними речовинами, які, за відомостями поліції, мав розповсюджувати на території Миколаєва шляхом «закладок». 

Вжитими заходами громадянин був затриманий оперативниками управління карного розшуку ГУНП в Миколаївській області, співробітниками управління протидії наркозлочинності та співробітниками Заводського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області щойно отримавши на пошті пакунок, прямував з ним до свого транспортного засобу. 

 

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости