Криминал | Новая Одесса, 16 Мая, 2018

ВИДЕО: У Новоодеському районі миколаївський поліцейський підрозділ на воді втретє вилучив браконьєрські знаряддя вилову раків та риби

Свежие новости: ВИДЕО: У Новоодеському районі миколаївський поліцейський підрозділ на воді втретє вилучив браконьєрські знаряддя вилову раків та риби

 

Чисельне браконьєрське знаряддя поліцейські виклали полотном на березі поблизу пляжу «Стрілка» у Миколаєві. Після складання відповідних актів 83 раколовки та рибацькі сітки були знищені.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області.

У рамках оперативно-профілактичного відпрацювання «Нерест» поліцейські групи підтримки публічного порядку на воді ГУНП в Миколаївській області продовжують відпрацювання водного басейну річки Південний Буг. 

Протягом вихідних днів, відпрацьовуючи акваторію на новоодеському напрямку поблизу с. Гур’ївка, правоохоронці втретє виявили та вилучили 83 браконьєрських знарядь для вилову раків та рибацькі сітки.
Слід зазначити, що протягом останнього місяця на цьому самому місці поліцейські вже двічі виявляли та вилучали незаконні знаряддя для вилову риби та раків, які передавали працівникам Управління державного агентства рибного господарства для подальшого знищення.

З раколовок поліцейські випустили у воду близько 1000 штук особин раку, а браконьєрське спорядження знищили.

Шановні громадяни!
Звертаємо вашу увагу, що вилов риби у річках України регулюється Правилами любительського і спортивного рибальства.
Припинення браконьєрського вилову риби і раків та затримання порушників правил рибальства, які через свої протиправні дії наносять істотну шкоду державі, наша спільна справа. Про порушення можна повідомити за телефонами безкоштовної «гарячої лінії» Державного агентства рибного господарства – (0800) 50-52-50.



Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости