Политика | 24 Сентября, 2017

ВИДЕО. Ярош шокував українців своєю заявою: "Це взагалі бісить..."

Свежие новости: ВИДЕО. Ярош шокував українців своєю заявою:

Україна повинна розірвати будь-які зв'язки з Російською Федерацією. І не варто керуватися тим, що в РФ на заробітках перебуває понад два мільйони українців.

Про це сказав народний депутат Дмитро Ярош в інтерв'ю журналу "Країна". Сообщает http://viche.net.ua/

"До звільнення наших територій — повний розрив будь-яких стосунків, у тому числі й дипломатичних. Спілкування - через посередників. Як під час грузинської війни 2008 року. Розірвали дипломатичні відносини, спілкувалися через Швейцарію.

Аргумент, що у нас пацани в окопах кожного дня гинуть, переважає всяких там заробітчан. Це взагалі бісить. Якби у тієї людини була хоч якась національна гордість, вона б ніколи туди не поїхала. Їду по своєму Кам'янському, дивлюся оголошення про роботу. Слюсарі, зварювальники, інженери — скрізь. Я розумію, що зарплати не задовільняють. Але якщо ти маєш хоч трохи національної гордості, то або лишайся тут, або хоч на Захід їдь. У Польщу, ми з нею хоч не воюємо. А пхатися туди — це колаборація. Я б таких назад більше не пускав", - наголосив Ярош.

 

Источник: goruzont.blogspot.com

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости