Общество | Николаев, 28 Мая, 2019

Виконком міськради затвердив місця масового відпочинку населення на водних об’єктах м. Миколаєва на літній період

Свежие новости: Виконком міськради затвердив місця масового відпочинку населення на водних об’єктах м. Миколаєва на літній період

У вівторок, 28 травня, виконком міської ради затвердив перелік місць масового відпочинку населення на водних об’єктах м. Миколаєва на літній період 2019 року. До нього включено 4 об’єкти: пляж "Стрілка" та "Прибій" - у Центральному районі, пляж "Чайка" у Корабельному районі та берегова зона по вул. Лазурній у мкрн Намив. 

Начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради Олександр Герасіменя зазначив, що у Миколаєві купальний сезон-2019 триватиме з 1 червня до 31 серпня.

-  У зоні відпочинку на Намиві доручено встановити п'ять рятувальних постів, провести обстеження водної акваторії і дна з очищенням. На пляжах "Стрілка", "Чайка" та "Прибій" підготовчі роботи майже завершені. Фахівці рятувально-водолазної служби чергуватимуть у всіх місцях масового відпочинку, будуть наглядати за перебуванням дітей на воді під час проведення спортивних змагань та тренувань.

Також визначено перелік місць для занять водними видами спорту, він включає 7 об'єктів: КДЮСШ «Комунарівець», СДЮШОР з веслування академічного, ШВСМ м. Миколаєва, Клуб юних моряків з флотилією, СДЮШОР з веслування на байдарках і каное, Обласна СДЮСШОР з вітрильного спорту «Обласний яхт-клуб» та КДЮСШ «Олімп».

Адміністраціям районів доручено створити комісії для визначення готовності до функціонування місць масового відпочинку населення на водних об’єктах у літній період.

Керівникам підприємств, установ та організацій, які використовують водойми з оздоровчою та спортивною метою рекомендовано визначити та узгодити з територіальними органами рибоохорони на картах-схемах водний простір для занять водними видами спорту в межах м. Миколаєва, забезпечити підготовку особового складу рятувального посту та тренерів-викладачів (з водних видів спорту), забезпечити безпеку плавання спортивних суден на період проведення спортивних заходів.

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости